Hi,
Al die regen, zou je daar niet depri van worden? We zitten halverwege juni in 2024. Nederland is een nat land, dat weet ik maar dit is niet normaal. Dit is ook niet normaal en heeft niet met klimaat verandering, opwarming van onze aarde te maken. Die verandering is er altijd geweest.
Ik ben geen wetenschapper, ik geloof weinig van wat geschreven staat en de (r)overheid geloof ik al helemaal niet meer.
Er wordt gemanipuleerd, en zeker niet alleen het weer.
Vanaf de jaren 30-40 en misschien nog wel veel eerder is men het weer gaan beïnvloeden voor beter. Maar het werd steeds sinister. Door natuurrampen kom je bijna eenvoudig van ongemakkelijkheden af. Zoals mensen, dieren en de daadwerkelijke Natuur.
Dit verzin ik niet, ik luister naar en voel Moeder Aarde en de Natuurelementen. Het is van slag door die jarenlange manipulatie.

Dit op te schrijven werd mij gevraagd door *Alphy* , mijn Spirit-team, na een korte meditatie vandaag.

Dag, lief mens (je bent het waard)