Hi,

Na lange tijd weer eens een schrijfsel. Deze tijd vraagt er om. Maar wat is tijd? Het bestaat niet eens. Gecreëerd door de mens, in het begin simpel. Nu, veel te geavanceerd, net als met techniek. Het dient mij nu waardoor ik dit kan schrijven. Maar hoe ver gaat het als we het voor ons laten schrijven (AI)? Niet goed, is mijn mening, waar blijft dan de echtheid, het gevoel? Maar goed, ik dwaal af van hetgeen waar ik eigenlijk over wil schrijven.

De conflicten in onze wereld. Ik schijf het heel bewust op deze manier, want het gaat niet alleen om het Midden-Oosten of Rusland en Oekraïne. Over al zijn er gewone burgers mee gemoeid, mensen die willen leven. Daar gaat het de top helemaal niet om. Want we zijn al met veel te veel op de Wereld. Een relatief klein groepje, gaat het om veel GELD en MACHT! Dubieuze figuren, die al zo veel geld hebben dat ze van gekte niet meer weten wat ze ermee moeten. En onze zogenaamde “leiders” voeren de bevelen uit onder het mom van ‘veiligheid’ Ik ben in deze onderwerpen geen expert maar ik ‘voel’ door de regels heen. Het is een rookgordijn om af te leiden van andere zaken die ‘de Top’ bekonkeld. Om alle controle te hebben over de wereldbevolking op wat voor een vlak dan ook.

Ik denk aan alle slachtoffers, want er zijn geen winnaars, alleen geld en macht.

Dag lief mens, (je bent het waard)