Hi,

Zie dit als een openlijk schrijven aan Overheid/Regeringslieden en mensen die (denken) er verstand van te hebben.

In de eerste plaats is het niet mijn bedoeling dit hele Covid-19 gebeuren weg te wuiven. Mijn respect en hart naar iedereen die er op wat voor een manier dan ook, mee te maken hebben gehad of nog. Dank aan zorgverleners op alle fronten.

Waar ik over nadenk, en ik ben een gewoon mens, geen geleerde. Natuurlijk heb ik wel *Alphy* , mijn Spirit-team, is dit;

Hoe erg is het werkelijk, kloppen de cijfers? Vertellen ze ons het ware verhaal? Ik denk het niet. Ik ben eerlijk, midden maart raakte ik ook in paniek alles was nog zo onbekend. Maar toen ze eind april al riepen dat er september/oktober een tweede heftigere golf zou komen, kwamen bij mij de alarmbellen en vraagtekens. Als je maar vaak genoeg roept dat dat staat gebeuren dan is dat ook zo. Zoveel paniek en paniek gezaaid. Dan is er ook nog de media die het over bijna niet anders meer lijken te hebben, dat creëert onduidelijkheid en onrust. Met angst houdt je een bevolking goed onder de duim. zeker op Wereld schaal! Als je gaat nadenken en je gezond verstand en intuïtie gebruikt ben je een gevaar of in populaire term, complot-gekkie. Ga eens na, bijna alle landen hebben vergelijkbare maatregelen. ?. Hier is meer aan de hand, geen slapende honden wakker maken. Over maatregelen gesproken, Mondkapjesplicht, uiteindelijk maken je die dingen juist ziek wat je uitademt, adem je zelf weer in. En dan, er is al een vaccin? Normaal duurt dat jaren, goed getest en alles. Nu hoppa, het is er. Wat zijn de bijwerkingen op langere termijn? Een vaccin-plicht komt er ook anders mag je op bepaalde plekken niet meer komen. je moet een soort paspoort bij je dragen om het te bewijzen dat je bent ingeënt.

Het sociale aspect en andere ziekten nog niet besproken. Aandacht en aanraking is zo belangrijk en wat gedacht van mensen die al psychische problemen hebben, restricties maken dit alleen maar erger. O wee, je zal maar iets anders onder de leden krijgen, je hart, je hersenen, je longen. Dat moet maar wachten, Covid-19 eerst.

Ik kijk geen Tv en luister niet meer naar de radio, nieuws krijg ik toch wel mee. Het zijn woelige tijden, 2020.

 

Dag lief mens, (je bent het waard)