Hi,
Wat mij bezig houd? Dat mijn stad al een hele tijd een spookstad is.
Gooi alles open, daar worden we allemaal beter van, zegt mijn Gezond Verstand.
Met deze uitspraak word ik vast als complot-gekkie bestempeld, Dat kan mij weinig schelen. Nogmaals, ik heb dit al vaker gezegd/geschreven, daar wil ik niet mee zeggen dat de ‘C’ niet bestaat. Maar hoe ermee wordt omgegaan baart mij zorgen. Kleine winkeliers en de horeca redden dit niet en buffers raken ook op. Met alleen afhalen/bezorgen of online. redt je het niet. En die financiële ondersteuning is het ook niet, want heb je een uniek concept met je zaak, dan val je al buiten de boot Ik wil dat mijn mooie stad weer gaat ademen, levendig wordt. Mensen die lachen en plezier hebben. Dat grijze en de troosteloosheid dat maakt mensen ziek. En dat vind ik zeer ernstig!


Dag, lief mens (je bent het waard)