Hi,

Hoe voelt het, dames en heren van de Regering, om je ziel te verkopen aan enkele puppet-masters die de dienst uitmaken over de wereld? Wat is je beloning?

Ja ik ben, wat ze een “Wappie” noemen en ben er trots op, Mijn geloof in de politiek is allang over en het gangbare, officiële nieuws volg ik niet meer. Het alternatieve circuit neem ik ook niet klakkeloos voor ‘waar’ aan. Eerst kijken hoe het voor mij voelt. Nog voordat deze ‘gekte’ monstrueuze proporties aannam zei mijn Spirit-team het al en het ‘ongelofelijke’ is uitgekomen. Ik heb hierover al eerder geschreven en je kunt dit teruglezen.

Nogmaals, ik beweer niet dat de “C” er niet is, en mijn hart gaat uit naar degene die ermee te maken hebben of hebben gehad. Maar het draait er nog steeds alleen maar om. We gaan weer naar de herfst/winter en de cijfers zullen geheid stijgen omdat het gezegd wordt. Dan wordt er met de boze vinger gewezen naar de niet geprikte. Er wordt bewijs gevraagd of je hem hebt gehad of anders testen voor reizen naar het buitenland, theater, bioscoop, restaurant e.z.v. Wel of niet prikken is een eigen keuze, ook de reden waarom. Voor voorgenoemde is het verplicht anders kom je er niet in, dus sta je onder druk. Ik heb mijn keuze gemaakt en als ik daardoor niet kan vliegen of wat dan ook, goed! Ik ben degene die kiest, niet voor een ander, voor mezelf. Ik ben de baas over mijn lichaam.

Als de Overheid het zo goed voor heeft met de volksgezondheid, waarom komen ze dan niet met tips wat je voor je gezondheid kunt doen? En dan bedoel ik niet het nemen van de prik en wat daarop nog gaat volgen. Gewoon griep of verkoudheid bestaat niet meer en als een ander ernstig gezondheidsprobleem hebt of krijgt, heb je pech, dat moet wachten.

Ik ga niet mee in rampscenario’s, ik geloof en vertrouw in een goede, blijde Wereld. Want ook dit, waar we nu mee te maken hebben, zal voorbij gaan.

Dag, lief mens (je bent het waard)