Hi,

Een paar weken geleden had ik een droom. Ik was in een soort gevangenis en bevond mij in een glazen controlekamer die overzag wat er beneden gebeurde. Ik zag een lange rij stoelen waarop mensen zaten vastgebonden. Verder kon ik het niet goed zien maar ik had een misselijk gevoel, daarna werd ik wakker.

Gisteren kwam het vervolg, niet in een droom maar ik kreeg een beeld voor mijn geestesoog. Wat *Alphy*, mijn Spirit-team, liet zien is echt te vreselijk voor woorden. Lichamen vastgebonden, voeten aan de poten en armen op de leuningen. Half achterover en vanaf de nek hoofden in vierkante houten kisten. ~Wat er allemaal speelt gaat niet alleen om kinderen, zegt *Alphy* ook volwassenen, het gebeurt echt en nog steeds. Maatregelingen en zogenaamde V-varianten zijn rookgordijnen zodat de aandacht en het WETEN niet op het WERKELIJKE gericht worden.~

Dag lief mens, (je bent waard)