Hi,

Er zijn veel dingen waar ik niet graag over schrijf, maar Alphy, mijn Spirit-team zei; “Alsjeblieft, schrijf dit nou, We helpen je.”

WWIII? In de gangbare media lijkt er op aangestuurd, de chaos die de beelden laat zien, zaait verwarring en angst. In angst zijn mensen goed onder controle te houden. Het gaat hetzelfde als met de ‘C’ wat de verhaallijn betreft. Ik ben GEEN deskundige wat oorlog dreiging aangaat en dat de situatie niet ernstig is, dat hoor je mij niet zeggen, Maar er zijn onschuldige betrokkene aan beide zijde. Een oorlog kent geen winnaars behalve degene die er gewin bij hebben. Voor mensen aan het puntje van de Pyramide valt heel veel geld te verdienen. In dit geval de wapenindustrie. Ook andere sectoren zoals de farmaceutische industrie.

Ik stort geen geld op een bepaald giro nummer. Hoeveel komt er in de Staatkast? En hoeveel komt er terecht bij mensen die het ECHT nodig hebben? Daar kom IK nooit achter.

Dit hele gebeuren voelt voor mij als afleidingsmanoeuvre waarbij onschuldigen als pionnetjes worden ingezet. En als deze storm afneemt, steekt iets anders weer de kop op. Want de poppenmeester trekt aan de touwtjes en dan gaan de meeste neuzen een zelfde kant op!

Zie LICHT, ben LICHT

Dag, lief mens ( je bent het waard)