Hi,

Mijn Spirit-team, (Alphy), is me al een tijd aan het porren dit te delen. Maar ik schuif het maar voortuit omdat het te vreselijk, te ongelofelijk is.

Nog voordat ik er over las in de alternatieve media, komt het nu druppelsgewijs boven in de gangbare media, hoewel het nog vaak als ‘niet waar’ wordt bestempeld. Denk aan mensenhandel, kindermishandeling in de ergste vorm, door personen/groepen die het voor hel zeggen hebben in de wereld.

Lang was ik zelf in ongeloof hierover, kon me niet voorstellen dat dit echt allemaal gebeurt. Totdat Spirit-team mij dingen liet ‘zien’ . Het is een tijd geleden, maar ieder detail staat me nog helder voor de geest. De eerste heb ik al eens beschreven, maar zo zie ik ~een rode draad~

  • In een soort gevangenis, alles is donker, beklemmend. Ik bevind mij op een verdieping in een glazen controle ruimte, die alles beneden overziet. Een rij houten stoelen, jonge mannen en vrouwen naakt, geketend aan de stoel aan polsen en enkels. Ik zie geen gezichten want ze hangen achterover met hun hoofden in kubussen. Dan… niets.

Een tijdje is het rustig, even geen ‘nachtmerries’, want nog denk ik dat het dat is, tot het volgende;

  • Een overdadig banket, de deelnemers gedragen zich als beesten. Dan wordt er een babylichaampje gebracht en één ‘beest’ pakt het bij het beentje en bijt het eraf, het bloed drinkend. Ik aanschouw dit vol afschuw, denkend aan de baby.

Ik wil dit niet weten, zeker niet zien. Maar ik kan mijn hoofd niet (meer) in het zand steken, Regeringen en media klakkeloos geloven wat zeggen en schrijven. Ik ga zoeken naar antwoorden om bevestiging van mijn beelden.

  • Ik ben bij een grote betonnen brug. Een jongeman beduid me om hem te volgen maar zijn vinger voor zijn lippen dat ik stil moet zijn. Hij stamp de modder van zijn laarzen en opent een deur die ik eerder niet zag. Ik volg hem een trap naar beneden. we komen in een ruimte waar kinderen variërend in leeftijd zitten. Gewikkeld in warme dekens, krijgen ze eten. Ik lees de angst in hun ogen. Maar zij zijn gered!

Nu ik dit schrijf is er een persconferentie over scherpere maatregelen t.a.v. Covid. Nog meer onder de duim. Naar mijn mening gaat dit allang niet meer om besmettingen of geprikte en ongeprikte. Het is dé manier voor pure onderdrukking en heerschappij. En onze overheid? Zij zijn slechts poppetjes in alle lagen, van enkele poppenmeesters in de wereld.

Dag lief mens, (je bent het waard)